Tuesday, May 10, 2011

::Baby Boy::

Hye kengkawan..actually,i dah lama nk buat entry ni, tapi xsempat..al maklumla,kelmarin dah start keja..so xda time..entry ni kali ni i nk buat pengumumam yg  i dapat anak sedara baru..baby boy gitu..nama dia ::Muhammad Arif Iskandar:: suma cucu-cucu mak i lelaki, xdak pompuan lagi..dah empat orang lelaki..nia anak kepada kakak ::nurul:: or  i panggil dia ::nuown:: dah bleh panggil ::mama nurul::suma kakak-kakak and abang i dh kawin,so tinggal  i n adik bongsu je yang tinggal..lambat lagi kot nak kawen..hehe (malu gitu)..xleh..kena study bagi abeh dulu k..itu yang penting..so korang nak tgk x pic anak sedara i..jom.....
..
..
..
..
..
..
:suka buat mulut mucung mcm tu:
::comelnye::
:sedang nyenyak tido:
:eh..senyum plak:
::
::
actually i copy picture ni dari ::kak farah::[adik abg ipar i]..from dia punya fb..hehe..
thanks ye kak farah coz tangkap gambar cantik-cantik dan comel-comel..




Jangan lupa like and comment ye..

3 conteng disini..:

Qu azniza ;) said...

comeiiiiiiiiiiii.. tahniah kak own

natasya said...

wow da dapat baby la... tahniah auntie zaida n kak nurul...

Darwisya said...

kuza..mai la umah aku...

Post a Comment