Thursday, March 17, 2011

♥Yana oh Yana♥

Yana oh Yana..nama dia Wan Hafiezliana Wan Hashim..Panjang x nama dia??hehe.Yana ni la yang rapat dgn i setelah 3 tahun diploma..dok satu bilik dari sem 2 sampai la sem 6..p mana pn selalu dgn dia..tp kami dh terpisah sbbnya dpt kos yang lain utk degree ni..sedih tu ada la jgk..tp nk wat camna...ingatkan dia dpt sambung degree kt Kedah jgk..tp x..Baru-baru ni dia mai Kedah coz nk bt clearence utk diploma..so dia n geng-geng yg len mai la singgah umah sewa kami jap..n then kami kuaq jalan-jalan kt SP..cian lak kt dia..xkan nk dok umah ja...

sweet memories..rindu yana
Minah ni la yg slalu rempit dgn i g kelas..hehe
sluurrppp...
Dayah pn ada taw..
 Pas kami kuaq jalan jalan xtau nak p mana dh..kami singgah Village Mall.At the sama time, ada Road Tour APBH kt situ..so ada la artis-artis yg mai..kami tggu apa lg..terjah la..hehe..ramai sgt..xleh nk tgk dekat-dekat..dah abeh persembahan tu baru la i p menghimpit org kt pentas tu..last leh gak tgk artis yg mai face to face..sempat la kami salam dgn artis Faizal Tahir, Zizan, Along, Aizat n artis-artis lain..puas tggu lama..kami pn balik..

bye-bye Yana...


p/s: YANA..pas ni klu IDA g sana..bawak g jalan-jalan tau..haha..


Jangan lupa like and comment ye..

1 conteng disini..:

icha said...

napa tetuk pintu cek..haha..

Post a Comment